Reținuți după ce au furat motorină de peste 28.000 de lei

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 21 Octombrie 2019 164
Trei tineri au ajuns după gratii, după ce au fost surprinși, sâmbătă, 19 octombrie, în timp ce încărcau într-o dubiță mai multe bidoane cu motorină, despre care s-a stabilit că era furată. 


Oamenii legii au fost înștiințați că la unul dintre vagoanele unui tren care transporta produse petroliere a fost rupt sigiliul de la vana de descărcare. Mai mult, ajunși la fața locului, undeva în zona localității Saligny, polițiștii de la Secția Poliției Transporturi Constanța, au constatat că pe terasamentul căii ferate erau urme de produs petrolier. Oamenii legii au demarat cercetări și în scurt timp i-au depistat pe suspecți: trei tineri, cu vârste între 18 și 21 de ani, surprinși în momentul în care încărcau într-un vehicul recipientele din plastic care conțineau motorină. Produsul petrolier, estimat la aproximativ 28.000 de lei, urmează să fie predat părții vătămate. 


Cei trei suspecți au fost reținuți și urmează să fie duși în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și complicitate la furt calificat. 


Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei