REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU ȘANTAJ

332
3
REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU ȘANTAJ - volkswagenpolopolitiaromana-1463062327.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de investigații criminale din Călărași au reținut cinci persoane care ar fi exercitat constrângeri asupra reprezentanților unei societăți comerciale pentru a-i determina să le remită 7000 de euro.

"Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au surprins în flagrant delict, în apropierea municipiului Călărași, cinci bărbați care ar fi pretins și primit bani de la administratorul unei unități economice.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că persoanele bănuite ar fi constrâns victima să le remită bani pentru a permite reprezentanților societății comerciale să ducă la îndeplinire o serie de lucrări angajate, pe raza localității Sărulești.

Față de cele cinci persoane bănuite de comiterea infracțiunii de șantaj a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă.

La acțiunea de prindere în flagrant au participat polițiști de investigații criminale, de la poliția rutieră și luptători de acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Călărași. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale în cauză.", se arată în comunicatul Poliției Române.

Comentează știrea

adevar
13 mai 2016
adevar

Politia romana calarasi care se plimba cu masini sub influenta alcoolului?

adevar
13 mai 2016
adevar

Politia romana calarasi care se plimba cu masini sub influenta alcoolului?

cKHhNsfQyHncNesVHeq
28 noiembrie 2016
NFVlGZaf

Z4lHMY mknbjliuoicn, [url=http://oixxohqfxvwt.com/]oixxohqfxvwt[/url], [link=http://bsrccrvfzilv.com/]bsrccrvfzilv[/link], http://ffsqgfnenked.com/

Pagina a fost generata in 0.7829 secunde