Reținut de polițiști, în timp ce primea 1 kilogram de droguri

165
Reținut de polițiști, în timp ce primea 1 kilogram de droguri - retinut1495960305-1522410818.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în timp ce primea 1 kilogram de substanțe psihoactive.

La data de 29 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au prins în flagrant delict un bărbat, bănuit de operațiuni cu susbstanțe psihoactive.

Acesta fost depistat în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce primea 1 kilogram de substanțe psihoactive, prin intermediul unei societăți de coletărie.

Ulterior, la domiciliul bărbatului, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, a fost efectuată o percheziție, fiind ridicate aproximativ 40 de grame de substanțe psihoactive, instrumente pentru consumul acestora, precum și 3 telefoane mobile.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu susbtanțe psihoactive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3119 secunde