Restaurantul "Insula" din Neptun, distrus de un incendiu

567
Restaurantul

Articole de la același autor

Alertă la Neptun! În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au fost solicitați să intervină în stațiunea Neptun, la restaurantul "Insula", unde avea loc un incendiu.

Trei autospeciale din cadrul stației de Pompieri de la Detașamentul Mangalia s-au deplasat la adresa indicată. În momentul în care au ajuns, militarii au realizat că incendiul era de proporții, așa că au solicitat întăriri. Alte trei autospeciale de la Detașamentul Tuzla s-au deplasat către locul incendiului.

Pompierii au stabilit că totul a pornit de la mansarda restaurantului, unde erau spațiile de cazare ale angajaților. În urma izbucnirii incen-diului, au fost afectate și etajele 1 și 2 ale restaurantului. Militarii s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. Parterul a fost inundat de fumul dens și de apă, astfel că restaurantul a fost distrus în totalitate. Niciunul dintre angajați nu a fost rănit, ei fiind evacuați la timp.

Pompierii au demarat o anchetă pentru a stabili de la ce a fost posibilă nenorocirea. Drept cauză preliminară pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o țigară aprinsă lăsată nesupravegheată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță sfârșită tragic,  la Neptun
Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Actual : Stare de urgență în Bulgaria
Pagina a fost generata in 1.0088 secunde