Record de amenzi date de Poliția Locală. Peste 440 de sancțiuni în două zile de week-end

248

Articole de la același autor

Polițiștii locali au avut un week-end plin. În numai două zile, vineri și sâmbătă, au dat 449 de amenzi. Cele mai multe au vizat curățenia în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia, dar și păstrarea ordinii și liniștii publice


"În urma verificărilor efectuate în teren de către lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța, vineri, 10 august, au fost aplicate 274 de amenzi contravenționale, în valoare de 60.410 lei, iar sâmbătă, 11 august, 175 de amenzi, în valoare totală de 32.959 de lei. Foarte multe dintre acestea au fost amenzi contravenționale pentru staționarea vehiculului pe spațiul verde în Mamaia sau în Constanța, dar și pentru comerț ilicit și vânzători ambulanți", explică reprezentanții DGPL.


De asemenea, o femeie a fost surprinsă plimbându-și câinele din rasa Amstaff fără a avea botniță în spațiul public, așa cum prevede regimul de deținere a câinilor periculoși ori agresivi. O altă persoană, care făcea grătar pe stradă, în cartierul Coiciu, a fost amendată cu suma de 1.000 de lei, pentru încălcarea Legii picnicului.


"Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice sau juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale. Pentru prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale solicităm cetățenilor, care întâlnesc cazuri care intră în competența noastră instituțională, în special încălcări ale normelor de curățenie și de conviețuire socială, să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin apelarea numărului Dispeceratului Poliției Locale Constanța, 0241/484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799/606.142, cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora", mai spun cei de la Poliția Locală Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2733 secunde