Reconstituirea crimelor din Caracal continuă. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor cum a răpit-o și a ucis-o pe Luiza

225
Reconstituirea crimelor din Caracal continuă. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor cum a răpit-o și a ucis-o pe Luiza - reconstituireagheorghedincacarac-1568703168.jpg

Articole recomandate

Este o nouă zi crucială în ancheta de la Caracal. După ce luni s-a făcut reconstituirea în cazul Alexandrei Măceșanu, astăzi urmează ca Gheorghe Dincă să explice ce a făcut cu Luiza. În timp ce mama și bunicii fetei sunt convinși că fata este în viață, monstrul din Caracal le va arăta anchetatorilor versiunea lui, cum a ucis-o și ce a făcut cu trupul tinerei.


Se anunță o nouă zi încărcată pentru Gheorghe Dincă, care va trebui să le arate anchetatorilor cum a răpit-o și ucis-o pe Luiza Melencu.

Sunt momente dificile pentru familia Luizei care consideră că fetele nu sunt moarte, ci că acestea au fost traficate.

"Este o zi grea, foarte grea, sa speram că aflăm adevărul, nu știu ce reconstituire poate să facă, noi nu avem un răspuns concret, știu că Luiza trăiește, este singurul lucru pe care îl pot spune. (...) Eu nu cred că e moarta, nu cred. Luiza e traficată", a declarat mama luizei la România TV.


Gheorghe Dincă a participat, luni, la reconstituire în cazul Alexandrei Măceșanu, cealaltă adolescentă pe care a mărturisit că a omorât-o.


Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0644 secunde