Reacția Ambasadei SUA la votul în cazul Rovanei Plumb

373
2
Reacția Ambasadei SUA la votul în cazul Rovanei Plumb - hansklemm-1508253560.jpg

Articole recomandate

După ce deputații au decis că ex-ministrul Rovana Plumb nu trebuie să fie anchetată de procurorii DNA, Ambasada SUA la București a reacționat arătând că "imunitatea parlamentară nu trebuie folosită pentru a apăra pe cineva de răspundere".


"Ambasada nu comentează cazuri individuale. Cu toate acestea, noi credem că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege și nu trebuie să se facă abuz de imunitatea parlamentară pentru a apăra pe cineva de răspundere", este răspunsul Ambasadei SUA, la o solicitare a Agerpres.

Camera Deputaților a respins, marți, solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a deputatului PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului. Au fost înregistrate 99 de voturi "pentru" și 184 de voturi "împotrivă", un vot fiind anulat. Votul a fost secret cu bile.

DNA a cerut Camerei Deputaților să încuviințeze începerea urmăririi penale față de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează și pe Sevil Shhaideh, referitor la trecerea unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Consiliului Județean Teleorman.



Comentează știrea

Gigi
17 octombrie 2017
Da !

Ne crapa obrazul de rusine ! 18 % dintre alegatori , au hotarat pentru tot poporul roman , ca javrele de la PSD , in frunte cu Dragnea si jighimelele alaturate , pot scapa de dosare de coruptie , pentru ca asa au decis parlamentarii PSD- ALDE -PNL ... Daca ne decidem noi patriotii , sa le tragem nemernicilor niste gloante in ceafa ?

nino1
23 octombrie 2017

D-nul porc de la ambasada democrata a sua, care de fapt are problem mai multe in sua, de 100 mai mari decit in Romania, nu-si vede tara lui si probelmele sociale acerbe, dar se amesteca in treburile interne ale Romaniei. Problema este de fapt, ca nimeni in Romania nu are are curajul sa-l puna la punct. ambasadarol este licentiate numai pt treburi directe intre sua-amrica. Totul ce vine dupa asta sunt magariile unor puteri exapansioniste militare fara limite, da a d-nului ambassador. Esti tare, pt ca Romania nu are conducere!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9167 secunde