Razii la malul mării. Șoferii beți și-au luat adio de la permise

213
Week-end-ul trecut, polițiștii constănțeni au organizat o acțiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care s-au aflat sub influența băuturilor alcoolice. S-a acționat în sistem integrat, rutieriștii, alături de polițiștii de la Ordine Publică, acționând în 18 locații și constatând 12 infracțiuni, dintre care șapte pentru consum de alcool.

Au fost date 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 17.000 lei, și totodată au fost reținute nouă permise de conducere, opt pentru conducere în stare de ebrietate.

Spre exemplu, în urmă cu două zile, în jurul orei 3.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din 2 Mai, care a condus un autoturism pe DN 39 sub influența băuturilor alcoolice și apoi a intrat într-un autocar și într-un alt autoturism parcat.

De asemenea, polițiștii au mai depistat un șofer, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind în stare de ebrietate. În cauze au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1463 secunde