Razii în pub-uri și restaurante. Fumătorii, în vizorul polițiștilor locali

277
1
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Secției 3 Poliție și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, consumului produselor din tutun în spațiile publice închise tip bar sau restaurant, precum și pentru respectarea orarului de funcționare, aprobat prin autorizația de funcționare emisă de autoritatea publică locală.


Verificările au avut loc în urmă cu câteva zile, în intervalul orar 22.00 – 6.00. 


În urma verificărilor efectuate au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 349/2002 (fumat în spații publice închise) modificată cu Legea nr. 15 / 2016 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de tutun. 


De asemenea, au fost efectuate patru verificări sonometrice în scopul stabilirii gradului de disconfort fonic al populației, generat de activitatea unităților economice. 


Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică.


Comentează știrea

Arabu
15 ianuarie 2018
Transparență !?!

Unde au fost controalele făcute ? Foarte laconic articolul dumitale și doar ști ca se fumează în draci în anumite restaurante , inclusiv țigările electronice , deasemeni interzise în spații închise, ex. restaurant Sabroso !!!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Martie 2015
Stire din Economie : Veste proastă pentru FUMĂTORI!
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Albirea dinților la fumători, acasă
Pagina a fost generata in 0.5214 secunde