Razii în Constanța. Mașinile cu numere străine, în vizorul polițiștilor

333
1
Razii în Constanța. Mașinile cu numere străine, în vizorul polițiștilor - raziepolitisti-1495813217.jpg

Articole de la același autor

A fost plin de polițiști pe străzile din Constanța, după ce oamenii legii au desfășurat mai multe acțiuni de control, fiind vizate atât activități privind ordinea și liniștea publică, cât și controlul mașinilor cu numere străine.

Concret, agenții din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, alături de polițiști locali și efective de jandarmi, o acțiune pe linia Legii 61/1991 - pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Așadar, în cadrul acțiunii, au fost legitimate un număr de 50 de persoane, una fiind condusă la sediul Secției 4 Poliție.

Au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, cuantumul total fiind de 20.090 lei. Spre exemplu, 1.500 lei a fost amenda pentru plimbarea unui câine fără botniță.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au luat la bani mărunți 13 autoturisme înmatriculate în alte state, precum și șase unități de alimentație publică, pentru a verifica dacă legislația aplicabilă în fiecare domeniu în parte este respectată.

"Astfel de acțiuni vor continua pe raza municipiului Constanța pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.", ne spun oamenii legii.

Comentează știrea

Sergiu
27 mai 2017
Pe bune?

Se pisa toata talharimea si lumea interlopa pe raziile astea. Interlopii si alti infractori au facut ,fac si vor face ,,legea'' pe mai departe. Restul este vrajeala cu cartofi prajiti. Manele propagandistice.

Pagina a fost generata in 0.3949 secunde