Razie la Constanța. Trei șoferi prinși drogați, la volan

284
Razie la Constanța. Trei șoferi prinși drogați, la volan - razie-1566757378.jpg

Articole de la același autor

Peste 100 de polițiști constănțeni au fost mobilizați, sâmbătă noapte, la una dintre cele mai ample razii din această vară. Oamenii legii au urmărit depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
Astfel, între orele 00.00 și 8.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Constanța, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au controlat peste 1.370 de autovehicule, fiijnd constatate opt infracțiuni la regimul circulației. Opt permise de conducere au fost reținute, iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.
"De asemenea, au fost legitimate 1.420 de persoane, fiind aplicate 109 sancțiuni contravenționale, dintre care 83 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 22 la Legea nr. 61/1991 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 57.520 de lei", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Grav este că, în două ore, oamenii legii au depistat trei șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat cannabis. În jurul orei 00.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul Drug Test, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. 20 de minute mai târziu, polițiștii au oprit un bărbat, de 23 de ani, din localitatea Valu lui Traian, care conducea un autoturism pe strada Cumpenei. Testat cu aparatul Drug Test, a reieșit că acesta consumase cannabis.


De asemenea, în jurul orei 2.00, pe strada Călugăreni a fost oprit un alt șofer, de 28 ani, care, la rândul său, era sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul Drug Test, rezultatul a fost pozitiv pentru THC-5.


Alți trei șoferi au fost prinși băuți la volan, cu alcoolemii mai mari de 0,43 mg de alcool pur în aerul expirat. Aceștia au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Toți conducătorii auto depistați băuți sau drogați s-au ales cu dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8019 secunde