RAZIE ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA!

268
RAZIE ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA! - politia1353930878135591737413966-1522221143.jpg

Articole recomandate

Astăzi, polițiștii Poliției municipiului Constanța împreună cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Rutier, Serviciului Ordine Publică și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Constanța.

136 de polițiști acționează pe raza întregului municipiu, precum și a localităților limitrofe, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța și cei ai Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Special au efectuat 7 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni contra patrimoniului, precum fapte de tâlhărie, furturi din auto, buzunare și locuințe.

În acțiune sunt angrenați și jandarmii constănțeni, polițiști locali, precum și reprezentanți ai unor societăți particulare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4168 secunde