Razie în barurile și sălile de jocuri de noroc din Constanța

228
Razie în barurile și sălile de jocuri de noroc din Constanța - raziecluburi-1580674436.jpg

Articole de la același autor

O amplă razie a avut loc, la sfârșitul de săptămână care a trecut, în localurile din municipiul Constanța. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 31 ianuarie spre 1 februarie, polițiștii de la Secția 1, împreună cu luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sprijiniți de jandarmi, pompieri, dar și de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și cei de la Agenția Națională de Administrarea Fiscală Antifraudă au descins în mai multe localuri. 


"Scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite cu violență, precum și prevenirea și combaterea consumului de substanțe interzise. Au fost controlate mai multe localuri de alimentație publică, săli de jocuri de noroc, precum și activitatea și incinta unui club", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Polițiștii au controlat 46 de autovehicule și au legitimat 159 de persoane, 9 dintre acestea fiind conduse la sediu. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.650 de lei. De asemenea, au fost deschise trei dosare penale pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8647 secunde