Razie a polițiștilor locali pe șantierele din Palazu Mare

224
Razie a polițiștilor locali  pe șantierele din Palazu Mare - razieapolitistilorlocali1-1555514607.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Disciplină în Construcții și Afișajul Stradal au efectuat, la începutul săptămânii, un amplu control în cartierul Palazu Mare. Au fost verificate organizările de șantier, dar și identificate terenurile lăsate în paragină.

"Cu ocazia activităților de control au fost deschise 11 fișe de identificare pentru fiecare imobil și au fost întocmite opt note de constatare în care reprezentanților legali ai șantierelor aflate în construcții în calitate de investitori, li s-au dispus măsuri pentru remedierea deficiențelor constatate, precum: acoperirea cu plasă de protecție, împrejmuirea cu panouri aliniate, menținerea unei permanente stări de curățenie în zona din interiorul și din jurul locației, stabilindu-se un termen de cinci zile lucrătoare pentru executarea acestora. După executarea termenului stabilit, se va proceda la verificarea îndeplinirii măsurilor dispuse de organele de control, iar în funcție de aspectele constatate se vor aplica prevederile legale în domeniu", declară reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Concomitent, polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului au identificat 89 de terenuri neigienizate și cu vegetație crescută în exces, urmând ca, în perioada următoare, proprietarilor să li se aducă la cunoștință obligațiile legale ce le revin în calitate de deținători legali ai loturilor de teren, cu recomandarea ca aceștia să întreprindă măsuri de curățenie, igienizare, dezinsecție și deratizare a terenurilor respective din cartierul Palazu Mare.

"Ca și măsură preventivă, recomandăm persoanelor fizice sau juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale în vigoare privind disciplina în construcții și protecția mediului. Activități similare se vor derula și în perioada următoare, iar scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei municipiului Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni, ci acela de a contribui la menținerea unui mediu curat și sănătos în orașul nostru", mai spun cei de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Dacă doriți să semnalați situații observate în municipiul Constanța o puteți face la Dispeceratul Poliției Locale, la numărul de telefon 0241/484.205, sau pe aplicația Whatsapp, la numărul 0799/606.142, transmițând fotografii cu ceea ce constatați, locația și datele care să permită identificarea și tragerea la răspundere a celor responsabili.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4024 secunde