Răsturnare de situație în cazul lui Ioan Gyuri Pascu. Ce s-a întâmplat cu medicul de pe ambulanță

943
Răsturnare de situație în cazul lui Ioan Gyuri Pascu. Ce s-a întâmplat cu medicul de pe ambulanță - 61783785-1491379309.jpg
Tribunalul București a anulat sancțiunea de reducere cu 10 la sută a salariului pe două luni dată de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov medicului Anca Dobre, care a ajuns prima după solicitarea de intervenție la Ioan Gyuri Pascu. 


Managerul Serviciului de Ambulanță, Alis Grasu, a declarat că instanța a invocat un viciu de procedură legat de modalitatea în care s-a făcut comunicarea deciziei de sancționare și a precizat că instituția va ataca hotărârea Tribunalului București, pentru a susține procedura legală care a stat la baza sancționării medicului.


Actorul și cântărețul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, s-a stins din viață în dimineața zilei de 26 septembrie 2016, la vârsta de 55 de ani.


Medicul Anca Dobre a contestat, în decembrie 2016, la Tribunalul București sancțiunea primită, iar în 3 aprilie, instanța i-a admis cererea și a dispus anularea deciziei din 11 octombrie 2016 emisă de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

Instanța a obligat Serviciul de Ambulanță București-Ilfov să îi plătească medicului Anca Dobre 3.500 de lei cheltuieli de judecată.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov în 10 zile de la comunicarea hotărârii.

Managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF), Alis Grasu, a declarat, miercuri, că instituția nu a primit încă motivarea deciziei instanței și că, imediat ce o va primi, o va ataca cu recurs, pentru a susține procedura legală care a stat la baza sancționării medicului, scrie realitatea.net





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4705 secunde