Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut în Pecineaga!

324
Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut în Pecineaga! - s604x0baieteldisparutpecineaga93-1573199382.jpg

Articole recomandate

Noi detalii în cazul copilului de 8 ani din Constanța dispărut de aproape o săptămână. Părinții lui sunt duși astăzi la detectorul de minciuni. Decizia Poliției vine după acuzațiile grave ale mamei care susține că nu este exclus ca însuși tatăl lui Iulian să fie implicat în dispariția micuțului, potrivit România TV.


Pompierii au sistat operațiunea de căutare a băiatului de 8 ani, în bazinele de colectare și de deversare a dejecțiilor de la o fermă din apropiere. Ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost găsit.

Iulian este însă căutat în continuare de polițiști atât în Pecineaga, cât și în localitățile din apropiere. Oamenii legii au văzut înregistrări de pe camerele de supraveghere aflate în zona dispariței și au audiat martori noi.


Între timp, mama băiețelului aduce acuzații haluciante. Femeia consideră că vinovat de dispariția fiului ei este chiar tatăl acestuia. Cei doi sunt despărțiți, iar copilul trăia alături de tatăl lui. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea și de aceea l-ar fi dat intenționat de acasă pe băiețel. De când s-au despărțit, mama spune că nu a fost lăsată să își vadă copilul, iar acesta este amenințat și batut fără milă de tatăl lui.

Și locuitorii din Pecineaga susțin că tatăl băiatului a anunțat cu întârziere dispariția copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineața. Apoi, spun oamenii, când autoritățile, dar și localnicii au plecat la căutări, el a stat în fața crâșmei din centrul comunei, a băut și a fumat, conform informațiilor romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident rutier, soldat cu o victimă
Pagina a fost generata in 1.1412 secunde