RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Ce au găsit anchetatorii în Mina Uricani, în care a avut loc o explozie soldată cu un mort și trei răniți

684
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Ce au găsit anchetatorii în Mina Uricani, în care a avut loc o explozie soldată cu un mort și trei răniți - explozieinminauricani17306049413-1509971416.jpg

Articole recomandate

Ancheta de la Mina Uricani, demarată în urma exploziei în care un miner a murit și trei au fost răniți, este în plină desfășurare, iar surse din cadrul acesteia susțin că în subteran au fost găsite resturi de țigări.



În Mina Uricani, la locul exploziei din data de 30 octombrie, au fost găsite mai multe mucuri de țigări, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de News.ro.

"Am găsit mucuri de țigări în subteran, în Mina Uricani, la locul exploziei. Nu excludem varianta ca aceasta să fi fost cauza accidentului", au declarat sursele citate.

Practic, aprinderea unei țigarete ar fi putut declanșa aprinderea de metan care a dus la explozia din subteran.

În 30 octombrie, o explozie a avut loc la Mina Uricani, cel mai probabil din cauza unei aprinderi de metan.

În urma accidentului, un miner și-a pierdut viața, iar alți trei au suferit arsuri pe corp, fiind transportați cu un elicopter la spitale din București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.638 secunde