RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Bărbatul stropit în ochi cu ACID, confundat cu o fată de 17 ani. Atacatorii au greșit ușa

1215
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Bărbatul stropit în ochi cu ACID, confundat cu o fată de 17 ani. Atacatorii au greșit ușa - 646x404-1526552642.jpg

Articole recomandate

Bărbatul din Iași stropit cu acid, confundat cu o fată de 17 ani, după ce atacatorii au greșit ușa. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Iași sunt pe urmele celor doi tineri care au aruncat în ochii un localnic din Vlădeni, județul Iași, o substanță care a fost pe punctul de a-l orbi.


Astfel, oamenii legii suspectează că tinerii voiau să "pedepsească", din gelozie, o tânără în vârstă de 17 ani, însă au confundat scara de bloc, și implicit proprietarul, potrivit Ziarul de Iași. Mai mult, polițiștii bănuiesc că unul dintre atacatori este un fost iubit al fetei.


Vă reamintim că, în urmă cu o săptămână, un bărbat de 61 de ani a deschis ușa apartamentului, iar în acel moment doi tineri i-au aruncat în față cu acid sulfuric, provocându-i orbire parțială la ambii ochi. Imediat, cei doi agresori au fugit de la fața locului.


Și chiar dacă, atunci, la intrarea în imobil se afla soția bărbatului atacat, aceasta nu a reușit să ofere detalii despre fizionomia celor doi.


Ea a dat informații generale despre cei doi atacatori, cum că ar fi avut vârsta între 20 și 30 de ani, semnalmente vagi care îngreunează identificarea acestora.


De altfel, și bărbatul atacat le-a spus anchetatorilor că nu a apucat să vadă cele două persoane aflate la ușă. Acesta se află acum internat în spital, unde se reface, începând să își recapete vederea, potrivit libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9416 secunde