Raed Arafat amenințat cu moartea. Polițiștii fac verificări

207
Raed Arafat amenințat cu moartea. Polițiștii fac verificări - raedarafat-1594723449.jpg

Articole recomandate

Polițiștii fac verificări după ce șeful DSU Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un bărbat care promovează teorii ale conspirației privind pandemia de coronavirus.


Într-o postare pe Facebook, care între timp a fost ștearsă, bărbatul susține că Raed Arafat a fost condamnat la moarte în Palestina pentru crime împotriva cetățenilor români, după ce ar fi traficat organe pentru Mossad - serviciul de informații externe al Israelului.


El îl somează pe șeful DSU să plece din România și susține că a primit dreptul de a ucide în numele țării, prin jurământul militar depus în urmă cu 15 ani.


Postarea s-a viralizat, adunând sute de share-uri și comentarii într-un timp scurt - multe din partea unor persoane care îi susțineau demeresu - înainte să fie ștearsă.


Bărbatul are mai multe postări în care critică restricțiile impuse pe timpul pandemiei și îl numește pe Raed Arafat "torționar".




În ultima vreme a crescut numărul persoanelor care se împotrivesc măsurilor de carantină și izolare, menite să limiteze răspândirea coronavirusului. La finalul săptămânii trecute, în Capitală a avut loc un nou protest la care au participat sute de persoane, care nu cred că virusul există.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde