Radu Mazăre poate fi reținut în Madagascar. A fost emis mandatul de urmărire internațională pe numele fostului edil din Constanța

719
Radu Mazăre poate fi reținut în Madagascar. A fost emis mandatul de urmărire internațională pe numele fostului edil din Constanța - radumazare1814323126531435213930-1552483392.jpg

Articole recomandate

Extrădarea lui Radu Mazăre a intrat în linie dreaptă. Instanța supremă a aprobat mandatul de urmărire internațională pe numele fostului edil din Constanța. Din acest moment autoritățile din Madagascar sunt abilitate să-l rețină pe Radu Mazăre, informează România TV.


Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedării plajelor.

În prezent, Radu Mazăre se află în Madagascar. A fugit pe exotica insulă din Oceanul Indian la finele anului 2017 și a anunțat că nu se mai întoarce în țară. Trebuie menționat și faptul că între România și Madagascar nu există acord bilateral de cooperare judiciară sau unul de extrădare.

Pe 11 martie, Radu Mazăre a depus prin avocații săi o contestație în anulare față de decizia ÎCCJ prin care a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Contestația va fi judecată pe 12 aprilie la Curtea Supremă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3728 secunde