Radu Mazăre nu este de acord cu închisoarea cu suspendare, în dosarul retrocedărilor

384
1
Radu Mazăre nu este de acord cu închisoarea cu suspendare, în dosarul retrocedărilor - mazare-1500020322.jpg
Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, condamnat de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare cu suspendare, a atacat decizia magistraților. Contestația urmează să fie trimisă spre soluționare către Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

În cadrul aceluiași dosar, privind retrocedarea ilegală a unor terenuri, Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, aceeași pedeapsă primind și Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului Dinamo București. Cristian Borcea, fostul finanțator al clubului Dinamo, dar și notarul Jean Andrei, soțul președintelui Tribunalului București, au primit soluții de achitare.

Conform DNA, prin faptele săvârșite de cei 37 de inculpați, în această cauză s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului și 36,16 milioane euro în dauna municipiului Constanța.

Comentează știrea

Gigi
14 iulie 2017
Punem pariu ?

La fond a avut el noroc , dar la apel o sa ia cu executare in mod sigur ! Sapte ani ar fi o sentinta de bun simt . Si ar fi salvata astfel si onoarea ICCJ ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.939 secunde