Protest spontan soldat cu INCENDIU, la penitenciar. Trei persoane decedate!

294
Protest spontan soldat cu INCENDIU, la penitenciar. Trei persoane decedate! - ddd-1584565458.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au murit și două au fost rănite grav, miercuri seară, într-un incendiu la Penitenciarul Satu Mare, relatează Agepres. Potrivit ISU Satu Mare, incendiul a fost lichidat, însă au fost înregistrate cinci victime - trei persoane decedate și două persoane în stare gravă, care au fost transportate la UPU Satu Mare, toate victimele fiind deținuți. Alte cinci persoane au fost evaluate medical la fața locului și nu au necesitat transport la spital.

Decesul celor trei persoane private de libertate de la Penitenciarul Satu Mare a fost înregistrat ca urmare a incendierii voluntare a unei camere de deținere, informează Administrația Națională a Penitenciarelor. "Pentru lichidarea incendiului, rezultat al unui protest spontan inițiat de zece persoane private de libertate cazate în aceeași cameră de deținere, a fost solicitat, de îndată, sprijinul echipajelor ISU. Totodată, la fața locului s-au deplasat și echipaje ale SMURD, în vederea acordării primului ajutor persoanelor implicate. În ciuda intervenției prompte, incidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane private de libertate, în prezent acordându-se îngrijiri medicale pentru două dintre acestea. Celelalte cinci persoane cazate în aceeași cameră de deținere se află în afara oricărui pericol", precizează ANP.

În vederea prevenirii oricăror situații de risc generate de fumul degajat, întreaga secție de deținere a fost evacuată. ANP mai precizează că incendiul s-a produs imediat după efectuarea apelului de seară, "procedură în cadrul căreia persoanele private de libertate implicate nu au invocat nemulțumiri".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2792 secunde