PROTEST LA CONSTANȚA! Oamenii și-au manifestat nemulțumirea: "Nu vrem să fim conduși de hoți"

1200
PROTEST LA CONSTANȚA! Oamenii și-au manifestat nemulțumirea:
Mii de persoane au participat la protestele desfășurate duminică seara în Constanța și în marile orașe din țară, față de OUG de modificare a legilor justiției, și de solidarizare cu acțiunile de protest ale magistraților, scrie Agerpres.


Peste 300 de activiști civici care au participat duminică seară, la un miting de protest pe platoul Prefecturii Constanța, împotriva ordonanței de urgență a guvernului ce modifică legile justiției, au pornit în marș pe pricipalele bulevarde ale municipiului reședință de județ, către sediul PSD, pentru a-și manifesta nemulțumirea.

Manifestanții, a căror participare a sporit pe măsură ce coloana aflată în marș s-a apropiat de sediul principalul partid de guvernământ, au strigat lozinci precum: "PSD, ciuma roșie", "Nu vrem să fim conduși de hoți", "Nu vrem vitamina D, Vrem să plece PSD", "Justiție, nu corupție", "Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta" și "Dragnea și ai lui, trădătorii neamului".

Deplasarea coloanei de manifestanți s-a desfășurat fără incidente, protestatarii fiind însoțiți de jandarmi pe tot parcursul manifestației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5346 secunde