Propunere: accesul pe grupul LMP, doar pe baza livretului militar!

5536
2
Propunere: accesul pe grupul LMP, doar pe baza livretului militar! - militari-1521367396.jpg

Articole de la același autor

Liga Militarilor Profesioniști (LMP) este o structură respectabilă, care apără interesele militarilor și care - fără exagerare - poate fi lesne dată drept model de organizare și pentru alte bresle, infinit mai dezbinate decât cea cazonă. 
Având în vedere acoperirea națională, LMP a devenit un vector important și pe facebook (nici nu se putea altfel), iar grupul - unul dintre cei mai activi actanți de pe rețeaua de socializare. 


Prin acest mijloc de comunicare, sunt transmise informații utile militarilor, povestiri, fapte etc. Unii cer sfaturi pentru rezolvarea anumitor probleme, alții își pun experiența în slujba comunității. 
Treptat, grupul LMP s-a lărgit, în componența sa au pătruns personaje din toate mediile, iar pe acest fond, multe dintre opinii și comentarii se depărtează de esența problemei. 


Apreciind foarte mult acest grup, îmi permit să fac o sugestie, așa cum am făcut și în iarnă, când LMP se afla în pericol de dezintegrare: pentru a ține rândurile strânse și pentru a nu "deraia" de pe linia trasată, propunerea mea este ca accesul pe grup să se facă doar în baza livretului militar, indiferent de grad, funcție, statut de militar activ, în rezervă sau în retragere. 
Excepțiile de la regulă să fie limitate, analiza și decizia aparținându-i, firesc, administratorului de grup. 


Poate părea discriminatorie această propunere, însă nu uitați că orice societate, casă ori site se conduce după reguli, termeni și condiții. Acum, este rândul vostru, al militarilor, să vă expuneți punctul de vedere și să luați o decizie. 


Comentează știrea

Ioan Magdici
18 martie 2018
Acces la LMP

De acord cu toate că nu se dau detalii. Ar trebui introduse sisteme de siguranță pe toate site-urile care aparțin structurii militare.

Andrei
18 martie 2018
Da sunt de acord

Sunt multe persoane care intra in grup sa jigneasca sistemul militar sau sa comenteze la discutii de care nu are habar. Mai bine sa fie un grup inchis doar pentru militari. Livret militar poate au mai toti care au facut stagiul militar,nu este bine nici asa. Doar cei activi care fac obiectul ar trebui sa intre in lmp.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.159 secunde