Prognoza meteo: temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului

121
Prognoza meteo: temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului - dddd-1583221464.jpg

Articole recomandate

Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru următoarele zile, când țara va fi acoperită de un aer cald. Deși vremea se va răci ușor începând de miercuri, va fi mai cald decât este normal, potrivit Digi 24. În unele zone vor fi temperaturi de până la 24 de grade

"Pe teritoriul țării noastre a pătruns o masă de aer cald care s-a concretizat prin valori de temperatură ce au ajuns în partea de sud a țării chiar la 17-18 grade. (...) Situția se va menține în mare în aceiași parametri în principal pentru ziua de marți, atunci când va fi continua să fie afectat un aer foarte cald, mult mai cald decât ar trebui să fie prima decadă a lunii martie în zona țării noastre", a declarat Teodora Cumpănașu, meteorolog ANM.

"Răcirea vremii se resimte de miercuri în partea de vest a teritoriului, acolo unde înnorările vor fi destul de persistente încă din primele ore ale zilei, astfel încât temperaturile nu vor mai trece de 10-12 grade în dealurile de vest. (...) Cel mai probabil că începând cu data de 7 martie, când pe de o parte se ameliorează vremea din acest punct de vedere în zona de vest a țării și mult așteptatele ploi să apară și în zonele estice", a adăugat meteorologul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea în weekend, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6707 secunde