Profesoară condamnată la 2 ani cu suspendare după ce a întreținut relații sexuale cu un elev

306
Profesoară condamnată la 2 ani cu suspendare după ce a întreținut relații sexuale cu un elev - instanta-1561402856.jpg

Articole recomandate

O profesoară de engleză de la o școală generală din județul Alba, trimisă în judecată pentru act sexual cu un minor, a fost condamnată, luni, de prima instanță, la 2 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce și-a recunoscut vina, scrie hotnews.ro.


O femeie în vârstă de 38 de ani, din Alba, care a fost trimisă în judecată pentru că a întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în timp ce era profesoară de engleză la Școala Generală din satul Săliștea, județul Alba, a fost condamnată, luni, de Judecătoria Alba Iulia, la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce și-a recunoscut vina în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.


Profesoara este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reținută în februarie de polițiști care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații aflate de șeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relație sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.


Procurorii spuneau atunci că femeia ar fi întreținut relații sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, în trei zile diferite.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8971 secunde