Produse „de firmă“ comercializate ilegal pe plajă

de Madlena CĂLUGĂREANU Marţi, 13 August 2019 138
Jandarmii constănțeni, aflați în misiune pe 10 august, în zona de sud a litoralului, au depistat pe plajele din stațiunile Eforie și Neptun, șapte persoane care ofereau spre comercializare parfumuri, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte accesorii, inscripționate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda și documente de proveniență a bunurilor respective.
Oamenii legii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală și le-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor, datorită existenței suspiciunii că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute. Totodată, în cursul aceleiași seri, jandarmii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 13.000 lei, pentru fapte privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.


Cetățenii sunt încurajați să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile competente.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei