Procurau droguri din Constanța pentru a le comercializa în Giurgiu!

330
Procurau droguri din Constanța pentru a le comercializa în Giurgiu! - ddd-1581762009.jpg
Nouă persoane au fost arestate preventiv în urma unor operațiuni desfășurate de DIICOT în București și județul Giurgiu pentru destructurarea a două grupuri infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de DIICOT, au fost efectuate 17 percheziții domiciliare în două cauze, cei vizați fiind suspecți de trafic de droguri de risc și de mare risc, instigare la fals intelectual și efectuare cu intenție, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Din cercetările efectuate a rezultat că membrii unei grupări formate din cinci inculpați procurau substanțe interzise în cantități mari din municipiul Constanța cu intenția de a le comercializa pe raza municipiului Giurgiu. Substanțele psihoactive procurate sub formă de fragmente vegetale erau porționate de aceștia în pachețele-doze ambalate în hârtie, fiind vândute apoi consumatorilor la prețuri cuprinse între 10 și 20 de lei, precizează sursa citată.

În urma activităților desfășurate de către procurorii DIICOT Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București, au fost descoperite și ridicate droguri de mare risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, suma de 2.200 de lei, precum și obiecte utilizate în activitatea de dozare, ambalare și comercializare a drogurilor. În acest caz, Tribunalul Giurgiu a dispus, vineri, arestarea preventivă a doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Concomitent, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat 12 percheziții la membrii unei grupări infracționale, formată din șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, care se ocupa cu distribuția de cocaină și cannabis în București, în special în zona cluburilor și localurilor, arată comunicatul amintit. În urma activităților desfășurate, au fost ridicate 150 de grame de cocaină, 600 de grame de cannabis, sumele de 26.000 de lei și 350 de euro, un pistol, două cântare electronice de precizie, șapte telefoane mobile și șapte cartele SIM. Cei șapte bărbați au fost arestați preventiv, vineri, prin decizia Curții de Apel București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9764 secunde