Prinși la furat de fier vechi

615
Aseară, în jurul orelor 21.30, jandarmii din Medgidia au fost sesizați telefonic despre faptul că  în apropierea localitații Pietreni, pe partea stângă a Drumului Județean 222, mai multe persoane sapă pentru a decoperta o conductă metalică folosită la irigații.

Un echipaj mobil a ajuns imediat la fața locului, moment în care persoanele au fugit spre localitatea mai sus amintită. Jandarmii au trecut la  somarea, la urmărirea  și la prinderea acestora.

S-a reușit prinderea a cinci persoane, Andrei T., de  31 ani, Sorin F., de 21 ani, Claudiu C, de 30 ani, Marian D., de 19 ani, și Felician A., de 34 din Deleni.

La fața locului jandarmii au găsit un aparat de taiat cu acetilenă, un scripete, o butelie și un furtun cu lungimea de 5 metri. Conducta a fost decopertată pe o lungime de 5 metri, reușindu-se tăierea unei singure bucăți de aproximativ 1, 5 metri. Cei cinci au declarat că doreau să vândă conducta metalică pentru a face rost de bani.

Celor cinci tineri le-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de distrugere și furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de le lângă Judecătoria Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Hoții au ieșit la atac!
Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Social : Se oprește apa la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3571 secunde