Fenomenul "bujia":

Prinși după ce au furat obiecte dintr-un Audi

95
Prinși după ce au furat obiecte dintr-un Audi - politia-1374399310.jpg
Jandarmii constănțeni, împreună cu polițiștii de la ordine publică au observat, pe strada Avram Iancu din municipiul Constanța, doi tineri care au început să se agite și au făcut la stânga-mprejur la vederea patrulei. Cei doi, vechi "cunoștințe" ai oamenilor legii, I.M., de 14 ani și Ergean A. de 18 ani, din Constanța au declarat că au fost la un prieten și acum se duc spre casă. 

La controlul corporal sumar asupra minorului au fost găsit sume de bani, o brichetă, un modulator FM-mp3 auto "Chrome", o pereche de ochelari "Ray Ban", mărgele și un stick. Tinerii au recunoscut că au furat obiectele dintr-un Audi, parcat pe o stradă din apropierea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Cu ajutorul unei bujii, cei doi au spart geamul autoturismului și au sustras obiectele găsite asupra lor.

Echipajul s-a deplasat la fața locului, a anunțat proprietarul, care și-a recuperat bunurile și a depus plângere împotriva celor doi tineri. Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Furt de fier vechi, în Albești
Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Diverse : Se fură din camerele de hotel!
Pagina a fost generata in 0.7192 secunde