Prinși de polițiști în timp ce cultivau cannabis

178
Prinși de polițiști în timp ce cultivau cannabis - bigimg20180529wa0002-1527591673.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict doi bărbați în timp ce plantau plante de cannabis, fiind reținuți pentru 24 de ore, informează IGPR.



Potrivit sursei citate, la data de 28 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 46 și 56 de ani, din Lipova, în timp ce plantau 34 de fire de cannabis, în extravilanul localității Tîrnova.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile bărbaților în cauză au fost găsite alte 17 fire de cannabis, în ghivece, ce urmau să fie plantate, 1.005 grame masă vegetală uscată de cannabis, precum și 323 de recipiente utilizate pentru cultură și soluții pentru întreținerea acestora.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, din investigațiile efectuate în cauză s-a reținut că inculpații Cocan Beniamin și Cocan Aurelian au folosit și o altă locație situată pe raza județului Arad, respectiv în extravilanul localității Zăbalț, comuna Ususău, unde au mai cultivat 126 plante cannabis.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate la imobilele folosite de către inculpați au fost identificate și ridicate 17 fire de cannabis, în ghivece, ce urmau să fie plantate, 1.005 grame masă vegetală uscată de cannabis (rămasă din 10 plante de cannabis cultivate împreună de cei doi inculpați în cursul anului 2017), precum și 323 de recipiente utilizate pentru cultură și soluții pentru întreținerea acestora.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6578 secunde