Prinși cu sute de kilograme de pește, fără documente legale

de Cuget Liber Vineri, 08 Noiembrie 2019 127
Polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au depistat cinci cetățeni români care transportau peste 200 kilograme de pește, fără să aibă documente legale.* În data de 07.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Isaccea, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 49 și 55 de ani, domiciliați pe raza județului Prahova.

Un alt echipaj al Poliției de Frontieră a oprit pentru control, pe raza comunei Luncăvița, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

În urma controlului efectuat asupra celor două autoturisme, polițiștii de frontieră au descoperit, cantitatea de 145 kilograme de pește, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente de transport.

*Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în data de 06.11.2019, au oprit pentru control pe raza localității Hârșova, județul Constanța, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 64 kilograme de pește, specia oblet, pentru care persoana în cauză nu deținea documente de transport.

Cantitățile de pește au fost predate unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei