Prinși cu droguri, la Constanța. Indivizii aveau asupra lor întregul arsenal cu care produceau jointurile

529
Prinși cu droguri, la Constanța. Indivizii aveau asupra lor întregul arsenal cu care produceau jointurile - fragmentearhiva-1516967228.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au surprins în Constanța, cinci persoane care aveau asupra lor trei pliculețe autosigilante transparente și folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, două aparate de mărunțit și un dispozitiv din plastic sub formă cilindrică care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

În perioada 24-26 ianuarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona de nord a stațiunii Mamaia și "pod Butelii" din Constanța, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 27-37 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri).

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit trei pliculețe autosigilante transparente și folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, două aparate de mărunțit și un dispozitiv din plastic sub formă cilindrică care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

Pliculețele autosigilante, aparatele de mărunțit, foliile de aluminiu și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3755 secunde