Prinși când vindeau pește fără documente

274

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat doi cetățeni români care dețineau o cantitate de 218 kg pește, specia calcan, fără a deține documente legale.


Astfel, oamenii legii au identificat, ieri, în zona digului de sud a stațiunii Mamaia, două ambarcațiuni care se întorceau din mare transportând mai mulți saci. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit cantitatea de aproximativ 218 kilograme pește, în stare proaspătă, pe care cetățenii români în vârstă de 43, respectiv 39 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Constanța, o comercializau către diferite persoane, fără a deține autorizație în acest sens. 


Autoritățile au indisponibilizat ambarcațiunea, aceasta nefiind autorizată a desfășura activități de pescuit comercial al peștelui specia calcan, iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale. Activitatea de pescuit și cantitatea de pește nu au fost raportate, conform legislației în vigoare iar una dintre ambarcațiuni nu deținea licență pentru pescuitul comercial al calcanului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde