Prins în timp ce vindea trecătorilor țigări netimbrate, în zona Gării Constanța

233
Prins în timp ce vindea trecătorilor țigări netimbrate, în zona Gării Constanța - untitled-1547551110.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 15 ianuarie 2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în zona Gării CFR o persoană, în vârstă de 29 de ani, care oferea spre vanzare tigări fără timbru accizabil.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta deținea în vederea comercializării nelegale 47 pachete de țigări.


Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității, femeia a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 - privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.


Menționam că această persoană nu se afla la prima abatere de acest gen, femeia a mai fost depistatată și sancționată contravențional de oamenii legii în cadrul unor activități similare de combatere a comerțului stradal neautorizat. 


"Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice act de comerț ilicit la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea/ soluționarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!", atenționează oamenii legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6312 secunde