Prins de polițiști după ce a furat un telefon dintr-o autoutilitară

88
Prins de polițiști după ce a furat un telefon dintr-o autoutilitară - arest-1549794512.jpg

Articole de la același autor

În aceste ultime două zile, polițiștii constănțeni au prins mai mulți hoți. Spre exemplu, Poliția orașului Hârșova a identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani care ar fi sustras, dintr-o autoutilitară, un telefon mobil. Tânărul în cauză a pătruns într-o autoutilitară de salubrizare, care se afla în timpul efectuării serviciului pe strada Plantelor, din orașul Hârșova, de unde a sustras telefonul mobil și a fi fugit.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză la domiciliul acesteia, având asupra sa bunul sustras, în valoare de 2.350 de lei, acesta fiind predat persoanei vătămate.

La data de 9 februarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Independența, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un supermarket din municipiu, mai multe bunuri, în valoare de 29 de lei. Prejudiciul a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză. În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7915 secunde