Prins cu mașina pe plajă. A vrut să scape de amendă cu o adeverință falsificată!

307
Prins cu mașina pe plajă. A vrut să scape de amendă cu o adeverință falsificată! - plajadeclaratiisursaantena3-1588773222.jpg

Articole de la același autor

Este în creștere numărul constănțenilor care ajung în atenția procurorilor după ce încearcă să păcălească forțele de ordine, folosindu-se de documente falsificate. Astfel, luni, 4 mai, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au fost înregistrate șase noi dosare pentru fals în declarații, suspecții fiind acuzați că nu au respectat ordonanțele militare și au prezentat oamenilor legii documente false.

Astfel, pe 17 aprilie, polițiștii de la Secția 2 au oprit în trafic, pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, o mașină în care erau doi bărbați. Ambii au prezentat câte o adeverință eliberată de angajator, dar verificările au evidențiat că acestea erau falsificate, căci cei doi nu erau angajați ai societății respective. Ziua următoare, polițiștii de la Secția 4 au surprins pe Bulevardul I.C. Brătianu, un alt bărbat care, de asemenea, a prezentat o adeverință falsificată. La fel, pe 23 aprilie, polițiștii Secției 3 au depistat un bărbat în aceeași situație, iar pe 24 aprilie, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale un bărbat care a prezentat un document similar.

Cu o situație mai puțin obișnuită s-au confruntat polițiștii de la Secția 1. Pe 26 aprilie, aceștia au depistat o mașină care staționa pe plaja Trei Papuci din municipiul Constanța. Pe lângă faptul că nu este permis accesul autoturismelor pe plajă, bărbatul și-a justificat deplasarea în afara domiciliului prezentând o adeverință ce atesta calitatea de angajat al unei firme, dar verificările oamenilor legii au contrazis acest fapt. De asemenea, polițiștii Biroului de Transporturi Navale Constanța Sud au întocmit un dosar penal unui bărbat pe care l-au depistat cu o adeverință falsificată, pe 28 aprilie.

"Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor", au precizat procurorii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5714 secunde