Prins când circula cu un BMW X6 furat din Constanța

927
Prins când circula cu un BMW X6 furat din Constanța - cc18611fd8c1391d28197e313425a37b.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate.
Drept urmare, ei au oprit pe sensul de ieșire din țară, la PTF Vama Veche, un autoturism BMW X6, înmatriculat în România.
La verificarea documentelor autoturismului au fost descoperite indicii de falsificare a certificatului de înmatriculare (textul greu de vizualizat, urme de modificări chimice ale ștampilei), iar numerele de înmatriculare utilizate erau false.
Extinzând verificările în bazele de date operative, a rezultat faptul că mașina era furată de la începutul lunii august de pe raza județului Constanța.
Conducătorului auto, cetățeanul român Ionel Mihăilă în vârstă de 49 de ani, i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la furt, punere în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare și uz de fals, urmând să fie audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.666 secunde