Primarul Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, ELIBERAT din închisoare. Decizia DEFINITIVĂ a magistraților

161
Primarul Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, ELIBERAT din închisoare. Decizia DEFINITIVĂ a magistraților - gheorghestefanpinalty56880500-1505909246.jpg

Articole recomandate

Fostul primar al orașului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan va fi eliberat condiționat după ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni de detenție la care a fost condamnat pentru fapte de corupție, a decis, miercuri, definitiv, Tribunalul Prahova.


Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a susținut, în sala de judecată a Tribunalului Prahova, că regretă faptele pentru care a fost condamnat și că nu va mai comite astfel de fapte.

"Regret faptele și mi le asum. Categoric nu voi mai face ce am făcut", a spus Gheoghe Ștefan când instanța i-a acordat cuvântul în ședința în care s-a judecat recursul DNA formulat față de decizia de liberare condiționată a fostului edil, pronunțată anterior de Judecătoria Ploiești.


Gheorghe Ștefan a primit o pedeapsă de 1278 de zile de detenție, din care a executat 297 de zile la care se adaugă 235 de zile de arest preventiv și 13 zile considerate ca executate ca urmare a muncii prestate.

El ar trebui să se elibereze din închisoare la data de 11 august 2019 dacă ar executa integral pedeapsa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0856 secunde