Primăria aruncă bani în stânga și-n dreapta

2958

Articole de la același autor

Un miliard de lei vechi pentru curățarea coșurilor de gunoi și a scrumierelor stradale
Dacă vă întrebați pe ce se mai cheltuiește banul public în municipiul Constanța și nu știți, vă spunem noi.
Ultima găselniță a administrației Mazăre, care va costa în jur de un miliard de lei vechi, se referă la un contract pentru întreținerea și igienizarea mobilierului urban. Mai exact, pentru spălatul coșurilor de gunoi și al scrumierelor stradale, curățarea țâșnitorilor de apă sau spălarea steagurilor de pe stâlpii stradali.
Conform site-ului de licitații publice, municipalitatea este dispusă să plătească pentru acest serviciu în jur de 84.000 lei, fără TVA (un miliard de lei vechi, cu TVA).
Potrivit caietului de sarcini, "achiziția acestui serviciu se impune cu necesitate pentru menținerea unui aspect salubru al municipiului Constanța și, totodată, pentru păstrarea în bune condiții a mobilierului urban". Firma câștigătoare va trebui să curețe și să igienizeze cișmelele pentru apă potabilă, coșurile de gunoi stradale, gardurile de protecție, cabinele de taxare, glisierele de protecție, scrumierele stradale, băncile de odihnă și copertinele parasolar, steaguri, elemente de joacă, mesele din spațiile de recreere.
Întreținerea periodică a mobilierului urban se va face de două ori pe lună în zonele centrale și în stațiunea Mamaia, în timp ce în restul orașului este suficient o dată pe lună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9984 secunde