Povești spuse jandarmilor în miez de noapte: "Voiam să dorm la hotelul Flora"

410
Povești spuse jandarmilor în miez de noapte:

Articole de la același autor

Un bărbat de 50 de ani a "țesut" o întreagă poveste, în momentul în care a fost surprins, în toiul nopții, în apropierea hotelului "Flora" din stațiunea Mamaia, unde este centrul de carantinare pentru persoanele întoarse din străinătate.



În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat un bărbat aflat pe o bicicletă, în apropierea hotelului. Luat la întrebări, bărbatul a povestit că venea dinspre Năvodari spre Constanța, când i s-a defectat autoturismul în apropierea complexului "Lebăda", astfel că a fost nevoit să își continue deplasarea cu bicicleta, pe care o avea în portbagaj. Ba mai mult, culmea ghinionului – a susținut suspectul! – s-a spart și un cauciuc al bicicletei, motiv pentru care a trebuit să își continue drumul pe jos, cărând și bicicleta cu el. Iar pentru că a obosit, parcurgând o distanță considerabilă, intenția lui era să se cazeze la hotelul "Flora", la centrul de carantinare, "pentru a se odihni puțin", urmând să își continue deplasarea de dimineață.


Cercetările desfășurate de jandarmi au scos la iveală, însă, că bărbatul a furat bicicleta din fața unei scări de bloc. De altfel, confruntat, bărbatul a recunoscut, dar a susținut că avea de gând să o returneze ziua următoare.
După toată această pățanie, bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind sesizați polițiștii de la Biroul de Poliție Mamaia, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7331 secunde