Postare controversată pe un cont fals al Poliției! Ce se întâmplă, de fapt, cu fata maltratată de iubit

519
Postare controversată pe un cont fals al Poliției! Ce se întâmplă, de fapt, cu fata maltratată de iubit - img1-1543755440.jpg
Fata bătută de iubit la Ploiești nu și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva agresorului care a torturat-o și umilit-o luni la rând, scrie observator.tv


O pagină falsă de pe Facebook, denumită 'Poliția Română', a anunțat, seara trecută, că tânăra, care locuiește acum în casa familiei sale din județul Buzău, și-a retras plângerea de la Poliție și a decis să se întoarcă la monstrul care a batjocorit-o.


În realitate, Poliția Română a confirmat pentru Observator.TV că informația este falsă, precum și pagina de pe Facebook care poartă însemnele Poliției.


Polițiștii au precizat că se vor face cercetări cu privire la persoana care administrează pagina de Facebook și care postează mesaje în numele Poliției Române.

Postarea referitoare la fata bătută de iubit la Ploiești a fost distribuită de peste 6.000 de persoane, lucru ce denotă că informația a fost considerată de mulți dintre aceștia ca fiind adevărată.


Bătută și umilită de iubit din cauza drogurilor


Tânăra, care a împlinit chiar ieri 18 ani, a povestit în exclusivitate pentru Observator.TV că motivul din spatele episoadelor violente era reprezentat de droguri.

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio țigară în casă și a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic și toți nervii i-au picat pe mine", a declarat fata.


Agresorul, Robert Gabriel Berechet, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuazațiile de violarea vieții private și violență în familie.

Mai multe clipuri video extrem de violente, în care tânărul își bătea iubita cu bestialitate, îi spărgea pahare în cap și o obliga să îi sărute picioarele, au fost postate pe rețelele de socializare.

În urma apariției acestor clipuri video, tânărul a fost reținut de Poliție, iar fata a reușit să scape și să se întoarcă acasă la familia din Buzău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5036 secunde