Pompierii din Constanța, printre cei mai buni la descarcerare și acordarea primului ajutor

83
Pompierii din Constanța, printre cei mai buni la descarcerare și acordarea primului ajutor - 16iuniepompieridescarcerare-1402926734.jpg

Articole de la același autor

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" a județului Constanța a participat, în perioada 11 - 13 iunie, la faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată în județul Ilfov. La competiție au mai participat și loturile Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Ilfov, Galați, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea și a Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani.


Concurenții și-au testat deprinderile practice prin abordarea unor diferite scenarii de accidente, la probele "Descarcerarea din vehicule" și "Acordarea primului ajutor calificat".


Scopul acestei întreceri a fost acela de a îmbunătăți pregătirea în domeniul descarcerării și acordării primului ajutor calificat, dar și de a identifica și de a face schimb de bune practici în privința strategiilor de reducere a numărului de victime în urma accidentelor rutiere.


După o luptă acerbă între echipele participante, clasamentul final a fost următorul:
- la proba "Descarcerarea din vehicule": 
1. ISU Ilfov;
2. ISU Constanța;
3. ISU Vrancea.
- la proba "Acordarea primului ajutor calificat": 
1. ISU Ilfov;
2. ISU Vrancea;
3. ISU Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde