Pompierii constănțeni se pregătesc pentru o competiție națională

433
1
Pompierii constănțeni se pregătesc pentru o competiție națională - pompieriiconstantenisepregatesc-1401952625.jpg

Articole de la același autor

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea participă, în perioada 11-13 iunie la faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată în județul Ilfov, împreună cu loturile ISU Ilfov, Galați, Tulcea, Buzău, Brăila și Vrancea. Competiția cuprinde o probă de descarcerare din vehicule și o probă de acordare a primului ajutor calificat. 
Timp de aproximativ o lună, echipa ISU Dobrogea a executat sesiuni de pregătire, unde au fost abordate atât aspecte teoretice, cât și aspecte practice, materializate în exerciții de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat, efectuate în funcție de diverse scenarii.
"Suntem încrezători că ne vor reprezenta cu succes în competiție, așa cum o fac și în viața reală", apreciază inspectorul șef al ISU Dobrogea, colonel Viorel Jianu.


Comentează știrea

jordan 11 concord for sale
18 iunie 2014
jordan 11 concord for sale

bred 11s for sale http://www.ajordanfootwear.com/ http://www.ajordanfootwear.com/ bred 11s restock[url=http://www.ajordanfootwear.com/][b]bred 11s[/b][/url] jordan 11 concord for sale http://www.ajordanfootwear.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5671 secunde