Pompierii constănțeni, campioni la atletism și cros

100
Pompierii constănțeni, campioni la atletism și cros - pompieriiconstantenicampionilaat-1399888743.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, pe Stadionul Municipal și parcul Zăvoi din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat Campionatul de atletism și cros 2014: Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România (ASPR) - etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 


La acest concurs, lotul de atletism și cros CS Pompierul Constanța / ISU Dobrogea a obținut șase medalii: două de aur, trei de argint și una de bronz. Astfel, la 1.500 metri, categoria bărbați + 45 ani: plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu a luat aurul, în timp ce plt. adj. Emilian Hanganu s-a clasat pe locul al doilea. 


La săritura în lungime, categoria bărbați + 35 ani, plt.maj. Nicușor Ion a luat argintul. La săritura în lungime, categoria bărbați + 45 ani: plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu s-a clasat pe locul al treilea, în timp ce la săritura în lungime, categoria bărbați - 35 ani, plt. Dragoș Corcodel s-a poziționat pe locul al cincilea. 


La 100 metri, categoria bărbați + 45 ani, aurul a fost câștigat de plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu, în timp ce la 100 metri, categoria bărbați - 35 ani, plt. Dragoș Corcodel s-a clasat pe locul al cincilea. 


La cros 3.000 metri, categoria bărbați + 45 ani, argintul a fost luat de plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu, iar plt. adj. Emilian Hanganu s-a poziționat pe locul IV. 


În urma rezultatelor obținute în etapa finală pe ASPR, sportivii plt. adj. șef Gheorghe Romașcanu și plt.maj. Nicușor Ion au fost selecționați în lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru a participa la Campionatul de atletism și cros 2014, faza pe minister, care se va desfășura la Cluj Napoca, în perioada 03-06.06.2014. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.575 secunde