Pompieri constănțeni avansați în grad

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 31 Iulie 2020 145
Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, zece ofițeri, un maistru militar și 64 de subofițeri, aflați în activitate, au fost înaintați în grad, la termen. 


Astfel, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cei zece ofițeri au fost avansați astfel: un locotenent colonel a fost înaintat la gradul de colonel; trei căpitani au fost înaintați la gradul de maior; șase sublocotenenți au fost înaintați la gradul de locotenent.


Au mai fost înaintați în gradul următor un maistru militar și 64 de subofițeri, după cum urmează: un maistru militar clasa a I-a înaintat în gradul de maistru militar principal; 36 plutonieri adjutanți înaintați în gradul de plutonier adjutant șef; doi plutonieri majori înaintați în gradul de plutonier adjutant; 27  sergenți majori înaintați în gradul de plutonier.


Toate cele 75 de cadre militare care au fost înaintate în grad, au împlinit sau urmează să împlinească stagiul minim în grad în cursul anului 2020.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei