Polițistul sinucigaș s-a răzgândit! VEZI CINE L-A CONVINS!

258
Polițistul sinucigaș s-a răzgândit! VEZI CINE L-A CONVINS! - ddd-1578909866.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că a discutat personal la telefon cu polițistul din Bacău care a amenințat că își ia viața și care și-a amenințat colegii cu arma, demnitarul susținând că agentul de la Rutieră i-a spus "ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere", relatează HotNews. Mai mult, Vela susține că pregătise și un elicopter de la Inspectoratul General de Aviație ca să meargă la Bacău.

"Vreau să vă spun că am discutat cu băiatul de la Bacău, personal. Cel de la Bacău, un agent de la Poliția Rutieră, a avut ceva pe suflet. Am vorbit cu inspectorul-șef de la Bacău, l-am rugat să îmi facă legătură cu el, am vorbit la telefon, mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere. (...) I-am spus că doresc să aflu care este motivul acestui gest, până la urmă dramatic. Mi-a explicat omul la telefon, m-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter de la IGAv să merg la Bacău în această dimineață. S-a răzgândit văzând deschiderea", a susținut Marcel Vela.

El a mai spus că polițistul va veni București, să "stea la o cafea" și să îi spună tot ceea ce are pe suflet. "I-am promis că nu divulg discuția mea cu el. Oricum nu are legătură cu restructurarea poliției, cu sindicatele", a adăugat Marcel Vela.

Polițistul din Bacău și-a amenințat colegii cu pistolul și a susținut că vrea să își ia viața, după ce și-a făcut apariția în sediul Inspectoratului Poliției, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. În cele din urmă, criza a fost soluționată, iar bărbatul a predat armamentul din dotare, fiind deschisă o anchetă internă, a confirmat Poliția Județeană Bacău. Incidentul a avut loc în cursul dimineții de luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6838 secunde