Polițistul atacat cu sabia este paralizat și ar putea rămâne orb

879
1
Polițistul atacat cu sabia este paralizat și ar putea rămâne orb - ciprian-1513027779.jpg

Articole recomandate

Polițistul din Suceava, lovit în cap cu sabia în timpul unor percheziții, a rămas paralizat pe partea stângă. Medicii speră totuși să îl recupereze și vor mai face cel puțin 6 luni de zile exerciții cu el. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, poate să respire fără aparate și să comunice cu cei din jur. Medicii spun că a depășit perioada critică, dar abia la finalul perioadei de recuperare vor putea stabili dacă va rămâne sau nu cu sechele.

Polițistul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în comă indusă, în urmă cu o săptămână. Avea leziuni grave la cap, după ce a fost lovit cu o sabie de un interlop, iar medicii au fost nevoiți să îl opereze de două ori pe creier.

După 6 zile în care a fost ținut în viață cu ajutorul aparatelor, starea bărbatului a început să se amelioreze. Nu mai are nevoie de aparate pentru a putea respira, iar medicii sunt mulțumiți și de evoluția neurologică, mai ales că polițistul a vorbit atât cu familia, cât și cu medicii.

Vestea proastă e că a paralizat pe partea stângă și încă nu poate să vadă, cu niciun ochi. Medicii nu exclud de altfel ca bărbatul să-și piardă cu totul vederea, scrie digi24.ro

Comentează știrea

Liviu Burebista
12 decembrie 2017
Ca la noi la nimenea.....

Iar interlopul (banditul) este liber mersi. Conform legilor si justitiei corupte si impotente din Romania , poti sa omori ,sa lovesti oameni in varsta cu boxul si nu patesti nimic. Inroleazate in #rezist si vei obtine imunitate.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.036 secunde