Veste bună

Polițiștii vor primi girofaruri pentru a putea goni cu mașinile după hoți

577
2
Polițiștii vor primi girofaruri pentru  a putea goni cu mașinile după hoți - politistigirofaruri-1432834452.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, asemenea cole-gilor din țară, reclamau în urmă cu puțin timp faptul că autospecialele distribuite de Ministerul Afacerilor Interne nu pot fi folosite în urmărirea infractorilor.

"Nu au motoare puternice, nu vom putea cu ele să-i fugărim pe hoți, care nu merg la furat în Dacii! Apoi, le-au distribuit în teren, dar autospecialele nu au instalate girofaruri. În acest caz, ce fac polițiștii, fac flashuri cu farurile celor pe care vor să-i tragă pe dreapta?!", ne semnalau surse din rândul polițiștilor.

Problema a fost reclamată de sindicaliști oficialilor de la ministerul de resort și se pare că va fi remediată în curând.

"S-a anunțat că Ministerul Afacerilor Interne a disponibilizat sumele necesare pen-tru achiziția de rampe cu sirene și girofar pentru toate autospecialele din ultimul lot care sunt inscripționate POLIȚIA", au precizat reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Cetatean
29 mai 2015
Girofar

Dar cei de la ANAF au girofaruri ! Ca de , trebuie sa se lanseze in urmarirea shaurmistilor si a buticarilor care nu au eliberat bon fiscal ptr. acadea ! RUSINEE !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Eveniment : Femeie tâlhărită pe stradă
Pagina a fost generata in 1.6069 secunde