Polițiștii Secției 5 au ieșit pe stradă, pentru a sfătui constănțenii!

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 14 Ianuarie 2020 190
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Constanța, au desfășurat activități informativ - preventive pe linia prevenirii furturilor din locuințe, a furturilor auto și a infracțiunilor de tâlhărie în cadrul Campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”.

Acțiunile au fost realizate în zonele de pe raza de competență a Secției 5 unde, sub motto-ul campaniei „Ce lasă în urma lor este mai dureros decât furtul în sine”, polițiștii au purtat discuții cu persoanele care pot deveni victime ale infracțiunilor. Astfel, cetățenilor li s-au prezentat aspecte referitoare la comportamente preventive și li s-au oferit sfaturi utile în diminuarea riscului de victimizare.

Totodată, grupul țintă a fost informat cu privire la măsurile de prevenire în scopul protejării bunurilor personale și a integrității fizice și psihice.

Discuțiile au fost completate cu prezentarea unui filmuleț 3D (furt din locuință), Virtual Reality, cu ajutorul ochelarilor speciali oferiți de partenerii campaniei, „SC FERONERIA SA”. Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campania „Hoții îți invadează intimitatea”.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei